Family

Rekka Familyssä voidaan hyvin

Välitämme tekijöistämme. Rekka Groupissa otamme kuljettajien hyvinvoinnin, jaksamisen ja elämäntilanteen huomioon ihan konkreettisesti. Tulevista keikoista annamme tiedot hyvissä ajoin, jotta sinä ja läheisesi pystytte toteuttamaan niitä mukavia suunnitelmia, mitä teillä vapaa-ajalle on. Menestyvät ihmissuhteet ovat meidän mielestämme myös yrityksen menestys. Ja vaikka ei olisikaan, rekkalaisten merkitykselliset ihmissuhteet ovat meille tärkeitä silti.

REKKALAISTEN JUTTUJA LUKUINA

0 kg

Oskari nostaa maasta

0

Tiinan kutomaa sukkaa vuodessa

0 kg

Heikin itse tuottamaa hunajaa

0

Roopen tasoitus golfissa

“Kuljetus­ala on jo liian pitkään kärsinyt possumun­kinmuotoi­sesta muotista. ”

Our way on the highway

Uskomme, että rekkakuskeilla on mahdollisuus omistaa maailman paras hygge. Yhteisöllisyys ja huumori kun ovat lyömätön voimavara elämässä. Siihen päälle haluamme tarjota merkityksellisen työn, tarjota jotain josta olla ylpeä ja tehdä sen mitä voimme tekijöidemme unen, ravinnon ja liikunnan eteen. Meidän maailmassa kun ei ole valtatien ammattilaisen eli rekkakuskin voittanutta.

We are sort of like a typical transport company and this is what our way on the highway looks like.

How far can sort of like a typical transport company go?

Voimmeko tehdä työelämästä inhimillistä ja kuormittaa luontoa vähemmän? Voimmeko laittaa elämän keskiöön ja menestyä liiketoiminnassa silti? Emme tiedä. Mutta yritämme silti.

We are sort of like a typical transport company and we ask how far can sort of like a typical transport company go?

Laita meille avoin työhakemus

Onko sinulla ADR-ajoluvat tai pysyykö raskas kalusto hallussa? Rakastatko reissutyötä ja olet työtä pelkäämätön? Yrityksemme kasvaa hyvää vauhtia ja etsimme uusia tekijöitä kasvavaan joukkoomme lähitulevaisuudessa. Vakuuta meidät ja kerro, miksi sinä olisit ehdottomasti paras lisäys rekkakuskiemme joukkoon. Kerro myös millaista työtä olisit valmis tekemään ja mitä toiveita sinulla on: oletko parhaimmillasi reissussa vai olisiko vuorotyö optimaalisempi? Vaikka meillä ei olisi aktiivista rekryä auki, ota rohkeasti yhteyttä!