Vastuullisuus

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen kuljetusyhtiö

Jokainen itsensä tosissaan ottava yritys määrittelee toimintansa vastuullisuutta. Me ihan tosissaan yritetään myös toteuttaa sitä.

Don’t believe everything (anything) you hear

Eli aloitetaan ihan siitä, että me ei nyt tosiaankaan olla mikään täydellinen yritys eikä sellaisena yritetä näyttäytyä. Ainoa mitä voidaan sanoa on, että me otetaan vastuullisuus ja ympäristöasiat tosissaan, ja yritetään miettiä, mitä voitaisiin oikeasti tehdä niiden eteen. Ja sitten kun jotain keksitään, me myös tehdään se. Nyt on myös hyvä tiedostaa, että vastuullisuudesta puhuttaessa on aina sekä nykytilannetta että visiota mukana ja molemmat on meistä tärkeitä. Pitää tehdä asap, heti ja nyt se, mitä voidaan ja asettaa tavoitteita myös sinne, missä halutaan tulevaisuudessa olla. Kuitenkin meidän vastuullisuus tulee aina mitata meidän tekojen mukaan, ei visioiden ja puheiden mukaan.

We carry and we care

People care

Pidämme huolta ammattitaitoisista huippuosaajistamme. Järjestämme aktiivisesti erilaisia koulutuksia työntekijöillemme ja pystymme kouluttamaan kuljettajat itse jopa ammatipätevyyteeen saakka. Välitämme tekijöistämme ihmisinä: heidän unesta, ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä pääomasta. Miten he voivat ja jaksavat. Luomme hyvää, tasa-arvoista ja hyvinvoivaa kulttuuria hyvinvointiohjelmamme kautta. Panostamme siihen, että ihmiset kokevat työssään merkityksellisyyttä, arvostusta, välittämistä ja yhteisöllisyyttä.

Customer care

Panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen. Mitä paremmin kommunikoimme ja autamme kumppaneitamme onnistumaan sekä kehittymään, sitä paremmin mekin menestymme. Uskomme uteliaisuuteen, jatkuvaan oppimiseen ja intohimoiseen tekemiseen. Emme kuvittele tietävämme kaikkea ja tee päätöksiä yksin neljän seinän sisällä, vaan olemme valmiita kuuntelemaan ja oppimaan niin toisiltamme kuin asiakkailtamme. Sitä on strateginen kumppanuus Rekkassa. Meillä yhteistyö on molempien kilpailuetu, mikä mahdollistaa molemmille tulevaisuuden kasvun.

Green care

Kestävä kehitys on meille juuri niin tärkeää kuin sen pitäisi olla jokaiselle yhtiölle. Tiedämme, että logistiikka-ala kuormittaa luontoa valtavasti. Siksi haluamme myös löytää̈ ratkaisuja, joilla voimme auttaa valtavasti. Huolellisella reittisuunnittelulla säästämme aikaa ja polttoainetta. Asiakasverkostomme kanssa optimoimme jokaisen kuljetuksen niin, että kuljetettavat kuormat ovat täynnä niin mennessä kuin tullessa. Tällä hetkellä olemme mukana kehittämässä ympäristöystävällisempiä logistiikkaratkaisuja uusista rekoista lähtien, jotka tuottavat merkittävästi vähemmän päästöjä ja selvitämme jatkuvasti vaihtoehtoiseen käyttövoimaan siirtymistä. Katso Keskisuomalaisten yritysten ilmastotekoja-video, jossa olemme mukana kertomassa kuinka logistiikkayhtiö voi tehdä kestävämpää liiketoimintaa! 

Tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä

Näin teemme sen:

  • Reittien optimointi ja tehokkuus
  • Meno-ja paluukuormien rakennus laajan asiakasverkoston avulla
  • Kuljettajakohtainen ajotapaseuranta polttoainekulutuksen ja kalustonkestävyyden optimoimiseksi
  • Suurikapasiteettinen, uusiutuva kalusto
  • Kevyet ja ympäristölle turvalliset säiliöt kuljetuksissa
  • Ennakoiva huolto dataa hyödyntäen
  • Turvallisuutta lisää digitaalisilla rengaspainevahdeilla
  • Asiakkaille mahdollisuus kompensoida hiilidioksidipäästöjä
  • Koko toimialan kehitys yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden sekä henkilöstön kanssa
  • Vaihtoehtoiset, ympäristöystävällisemmät polttoaineet

We are sort of like a typical transport company and we ask how high can sort of like a typical transport company go?

Haluamme olla koko ajan parempia, jotta asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Kuulumme luotettava kumppani-ohjelmaan, ja meidät on arvioitu kansainvälisesti SQAS-arvioinnilla. Lisäksi olemme saaneet sekä ISO 9001 -laatujärjestelmän että ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän sertifikaatit.

Psst! Meillä on mahdollista luovuttaa verta työajalla

Haluamme osoittaa yhteiskuntavastuuta ja auttaa konkreettisesti. Haluatko tehdä jotain merkityksellistä? Luovuta sinäkin. Rekka Group kannustaa työntekijöitään luovuttamaan verta. Nyt se on mahdollista työajalla.

Keskustellaan vastuullisuudesta

Yritys-1

Suvi Widgren
Toimitusjohtaja
+358 40 701 4110
suvi.widgren@rekkagroup.fi