Tarina

Rekka Group is sort of like a typical transport company

Ennen kuin Rekka Group perustettiin, kuljetusyhtiöitä oli jo olemassa. Niin kauan, kun ihmiskunnalla on ollut mitään kuljetettavaa on, noh, kuljetettu, ja sitä ovat tehneet ihmiset, jotka ovat saaneet siitä vastineeksi jotakin. Rekka Groupissa toteutuvat aika lailla samat perusperiaatteet. Tässä ei siis pitäisi olla mitään erityisen kiinnostavaa.

We are sort of like a typical transport company. Well yes, we are a transport company, but a little bit different.

We are from Finland

Rekka Group tulee Suomesta. Maasta, jonka toiset mieltävät junttien pikkukyläksi, toiset jääkarhujen ja joulupukin kodiksi. Otamme mieluummin jälkimmäisen. Alastoman saunakulttuurinkin tiedetään tulevan täältä. Jos kuvittelet meidät Skandinaviaan kuuluvaksi, ajattelet meidän olevan moderneja ja hyvännäköisiä. Sitä me olemmekin.

We are sort of like a typical transport company and we are from Finland.

Your way is our way

Kuljetusala on jo liian pitkään kärsinyt possumunkinmuotoisesta muotista. Siitä, että sen rekkakuskin on oltava ukko, jonka vitamiinit tulevat hillosta. Siitä, että ollakseen ammattitaitoinen, laadukas ja vakavasti otettava yritys, on oltava mitäänsanomaton. Siitä, ettei rekkakuskin hyvinvoinnilla ole väliä, kun ahkerat ammattilaiset painaa työtä muutenkin. Siitä, että toimimattomat järjestelmät pidetään yllä siksi, kun niin on aina tehty. Siitä, ettei kuljetusalan tarvitse katsoa tulevaan, vaikka muu maailma on jo siellä.

Me vapautimme itsemme tästä muotista ja kuljemme samaan suuntaan kuin sinä.

We are sort of like a typical transport company and your way is our way (you are heading forward, right?).

We carry a better tomorrow

Rakennamme parempaa tulevaisuutta ihmisille ja ympäristölle. Kutsumme mukaan ne, jotka ajavat mieluummin etupenkillä kuin istuvat takana. Meidän mielestä paremmassa huomisessa voidaan hyvin ja tehdään asioita paremmin kuin aiemmin. Siellä ollaan siis opittu jotakin.

Parempi tulevaisuus on mielestämme hyvinvointia. Ajattelemme sitä rekan rattina: se on kiinni koneessa, mutta sitä ohjaa ihminen. Siksi rekka on meillä vain väline. Kaikki lähtee ihmisestä.

We are sort of like a typical transport company and we carry a better tomorrow.