Rekry

Hae meille töihin!

Me arvostamme kuljettajassa työtä pelkäämätöntä asennetta, halua oppia ja rautaista osaamista. Kuljettajan työ on niin paljon muutakin kuin ajamista. Meidän joukkoon haetaan tekijöitä, jotka ovat mukavia työkavereita, kommunikoivat avoimesti ja taitavat turvalliset työtavat. Kuljettajana ymmärrät vastuullisuuden merkityksen ja toimit ympäristöä säästäen. Rekkalaiset vaalivat turvallista, arvostavaa ja rennonletkeää työyhteisöä. Töitä tehdään täsmällisesti ja ammattitaidolla, mutta ei liian totisesti. Unelmakuskillamme on hieman pilkettä silmäkulmassa!

This is our way on the highway

0
Tulleet työhakemukset 2022
0
Ammattilaista
+ 0 %
Henkilöstö viime vuonna
0
Henkilöstön koulutustunnit 2022

Meidän maailmassa kun ei ole rekkakuskin voittanutta.

Our way on the highway

Me arvostamme tekijöitä, jotka huolehtivat omasta hyvinvoinnistaan ja palautumisesta. Hyvinvointi voi merkitä jokaiselle vähän eri asioita; sauna, ystävien kanssa syöminen, kalastaminen, kävely metsässä koiran kanssa, hyvät yöunet… Ja autamme tekijöitämme hyvinvoinnissa ihan konkreettisesti. Voimmeko tehdä työelämästä inhimillistä ja kuormittaa luontoa vähemmän? Voimmeko laittaa elämän keskiöön ja menestyä liiketoiminnassa silti? Emme tiedä. Mutta yritämme silti.

This is what our way on the highway looks like.

Asenne ja meidän tapa tehdä

Arvostat omaa ammattitaitoasi. Arvostat toimivaa työyhteisöä ja avointa kulttuuria. Löydät arjesta innostavia asioita. Kuulostaako tutulta? Oikean asenteen lisäksi toiminnan ytimessä on turvallisuus ja tarkkuus. Toimimme tarkoin valvotulla teollisuuden alalla ja ohjeiden tarkka noudattaminen takaa työturvallisuuden sekä menestyksen. Emme voi tehdä työtä sinne päin. Siksi myös täsmällisyys ja ammattitaitoinen ote tehtäviin on erittäin tärkeää. Etsimme tiimipelaajia, joilla on valmius itsenäiseen työhön. Yhdessä me teemme työtä paremman huomisen eteen etupenkiltä käsin.

It's mostly about the attitude. We want someone who wants to be part of our story!

Kemikaalia ja bulkkia

Tiesitkö, että Rekkan säiliöissä kulkee 50% kemikaaleja ja 50% kuivatuotteita? Kuljetamme sekä kuivabulk-tuotteita (esim. sementti, kalkki, pelletti, tuhka), että nestemäisiä kuljetuksia ja vaarallisiakin ADR-kemikaaleja. Tämä tarkoittaa, että meillä on monipuolinen kalusto: on kippaavaa, alta purkavaa ja kemikaaliyhdistelmää. Kuljettajan tehtävät koostuvat monesta eri osa-alueesta: lastaus, purkaminen, peseminen, ajoneuvosta huolehtiminen ja tietysti ajaminen. Olet myös tärkeä osa meidän yhteisöä, Rekka Familyä. Taloudellisella ajotavalla ja työyhteisöllä on suuri merkitys.

Rekka on meillä vain väline. Kaikki lähtee ihmisestä. 

Tavoittelemme erinomaista työntekijäkokemusta. Myös jokainen työnhakija huomioidaan.

Etsimme kuljettajia!

Onko sinulla ADR-ajoluvat tai pysyykö raskas kalusto hallussa? Oletko työtä pelkäämätön? Yrityksemme kasvaa hyvää vauhtia ja etsimme uusia tekijöitä ammattitaitoiseen joukkoomme. Vakuuta meidät ja kerro, miksi sinä olisit ehdottomasti paras lisäys rekkakuskiemme joukkoon. Kerro myös millaista työtä olisit valmis tekemään ja mitä toiveita sinulla on: oletko parhaimmillasi reissussa vai olisiko vuorotyö optimaalisempi? Palkkaamme heti kun unelmien mätsi on syntynyt.