Onko sinusta etupenkille? Listasimme 6 ominaisuutta, joita me arvostamme työnhakijassa

Lue lisää siitä, millaisia ominaisuuksia me Rekka Groupilla arvostamme työnhakijoissa ja kuljettajissa.

Millaisia tekijöitä etupenkille tarvitaan?  

Me Rekka Groupilla haluttiin avata meidän ajatuksia ja odotuksia kuljettajan urasta haaveileville. Kesätyörekry ja RekryKoulutuksen haku on nyt käynnissä. Vielä ehtii siis hankkia kesätyön säiliöajoneuvon kuljettajana!  

Oletko ammattitaitoinen kuljettaja, jonka hallussa pysyy Euroopan raskainkin kalusto? Entä onko sinulla ADR-luvat tai kokemusta reissutyöstä? Haluatko viettää kesän mukavassa työporukassa valtateitä kuluttaen ja vaihtuvista maisemista nauttien? Hae meille töihin!
 

Tässä on listattuna kuusi ominaisuutta, joita me vaalitaan ja arvostetaan työnhakijassa. Oletko sinä… 

1. Avoin ja työtä pelkäämätön  

Reissuhommien tekeminen ja yöpyminen rekassa tien päällä on ihan oma kokemuksensa – oletko valmis heittäytymään ja testaamaan millaista on nukkua nupissa? Monesti rekkakuskin hommat ovat myös tosi vastuullisia ja itsenäisiä, kun lastina on vaarallisia kemikaaleja tai raskas bulkkikuorma, joka tulee omatoimisesti lastata, kuljettaa ja purkaa asiakkaalle turvallisuusohjeita noudattaen.  

2. Huumorintajuinen, motivoitunut ja utelias

Meillä ajatellaan niin, että huumori ja yhteisöllisyys on myös töissä voimavara. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei liian totisesti. Haluat oppia, kehittyä ja olla mukana kehittämässä koko kuljetusalaa etupenkiltä käsin!

3. Arvostat vapaa-aikaa ja harrastat itsellesi mielekkäitä asioita

Harrastukset ja mielekäs puuha työn ulkopuolella tuo tasapainoa arkeen sekä tukee hyvinvointia. Luetko romaaneja, pelaatko padelia tai teetkö käsitöitä vapaapäivinä? Vapaa-ajalla pitää pystyä palautumaan työn kuormituksesta ja me haluamme auttaa parhaamme mukaan kuljettajia hyvinvointinsa tukemisessa. 

4. Ennakoiva ja omaat vastuuntuntoisen näkökulman elämään  

Monet asiat on helpompi hoitaa kun ne ennakoi ajoissa, aina auton huoltotöistä lumihommiin. Ajoonlähtötarkastuslista on ammattikuljettajien apuväline ja sen avulla pystytään spottaamaan esim. rengasvikoja ennen ajoon lähtemistä. Ja kuten kaikki autoilevat ihmiset tiedämme, tien päällä sattunut vahinko on aina kalliimpi kuin ennakoitu huolto. Ennakoinnilla pystytään vaikuttamaan myös taloudellisempaan ajoon ja sitä kautta vähentämään polttoaineen kulutusta. Vastuuntunto sekä vastuullisuus näkyy myös toiminnassasi ja arjessasi, ja sinulla on hyvät valmiudet itsenäiseen työskentelyyn. 

5. Innostuva ja omaat ”can do”-asenteen

Haluat olla osa yhteistä tarinaa. Koet ja otat Rekka Groupin vision omaksesi: tehdään yhdessä tarinaa, josta puhutaan. Lisäksi sinulla on positiivinen pohjavire, aito tekemisen meininki, ja jo äidinmaidossa imeytynyt sisu kantaa sinua eteenpäin tiukoissakin tilanteissa!

6. Huolellinen ja huolehtiva 

Rekkakuskin tulee olla täsmällinen, huolellinen ja huolehtiva. Se tarkoittaa sitä, että huolehdit myös itsestäsi tien päällä ja vapaa-ajalla. Meidän rekkakuskien vitamiinit ei tule pelkästään hillosta. Me välitetään tekijöistämme ihmisinä: heidän unesta, ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä pääomasta. Siitä, miten meidän tekijät voivat ja jaksavat.

Mikäli yllä olevat ominaisuudet kuulostavat tutuilta – tervetuloa joukkoon!  

   

Miksi meille kannattaa sitten hakea?  

Uskomme, että rekkakuskeilla on mahdollisuus omistaa maailman paras hygge. Yhteisöllisyys ja huumori kun ovat lyömätön voimavara elämässä. Siihen päälle haluamme tarjota merkityksellisen työn, tarjota jotain josta olla ylpeä ja tehdä sen mitä voimme tekijöidemme hyvinvoinnin eteen. Meidän maailmassa kun ei ole valtatien ammattilaisen eli rekkakuskin voittanutta!

Rakennamme parempaa tulevaisuutta ihmisille ja ympäristölle. Kutsumme mukaan ne, jotka ajavat mieluummin etupenkillä kuin istuvat takana. Meidän mielestä paremmassa huomisessa voidaan hyvin ja tehdään asioita paremmin kuin aiemmin. Parempi tulevaisuus on mielestämme myös kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ajattelemme sitä rekan rattina: se on kiinni koneessa, mutta sitä ohjaa ihminen. Siksi rekka on meillä vain väline. Kaikki lähtee ihmisestä. 

Rekka Groupissa otamme kuljettajien jaksamisen ja elämäntilanteen huomioon ihan konkreettisesti. Tulevista keikoista annamme tiedot hyvissä ajoin, jotta sinä ja läheisesi pystytte toteuttamaan niitä mukavia suunnitelmia, mitä teillä vapaa-ajalle on. Työajat ovat joustavia ja pyrimme kommunikoimaan aina avoimesti. Tekisitkö sinä mieluummin reissuhommaa vai nopeaa vaihtoa? Me maksetaan työstä palkka työehtosopimuksen mukaisesti. Kysy lisää tehtävistä ja palkkauksesta meidän Oskarilta. 

Pidämme huolta ammattitaitoisista huippuosaajistamme. Järjestämme aktiivisesti erilaisia koulutuksia työntekijöillemme ja pystymme kouluttamaan kuljettajat itse jopa ammattipätevyyteen saakka. Luomme hyvää, tasa-arvoista ja hyvinvoivaa kulttuuria hyvinvointiohjelmamme kautta. Panostamme siihen, että ihmiset kokevat työssään merkityksellisyyttä, arvostusta, välittämistä ja yhteisöllisyyttä.  

  

We carry and we care – join the team! 

Etsimme kesäksi kuljettajia tositarkoituksella. Hae nyt mukaan Rekkan huipputiimiin kuljettajaksi kesän (touko-syyskuu) 2022 ajaksi!

Lue lisää kesätöistä tai klikkaa suoraan hakulomakkeeseen tästä!

Kiinnostaako tulevaisuus etupenkillä? Kesätyörekryn lisäksi meillä on nyt haku käynnissä uuteen RekryKoulutukseen, johon hakemalla sinulla on mahdollisuus kouluttautua ammattitaitoiseksi säiliöajoneuvonkuljettajaksi. Tässä linkki RekryKoulutukseen säiliöajoneuvonkuljettajaksi. Haku koulutukseen päättyy 8.5.2022 

Tsekkaa tästä myös TE-liven nauhoite, jossa esitellään yhteistyössä CAP Pro Academyn, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa toteutettava RekryKoulutus tarkemmin. Nauhalta löydät myös meidän Suvin ja Patrickin, jotka kertovat lisää Rekka Groupista ja kuljettajan työstä koulutuksesta kiinnostuneille. 
 

Olisiko sinusta etupenkille? Heräsikö kysymyksiä?  Ota yhteyttä! 

suvi ja iso värikäs rekka Kolme rekkakuskia kevätauringossa