Kuljetus

Kuljetamme vaarallisia, nestemäisiä kemikaaleja sekä jauhemaisia ja rakeisia teollisuuden raaka-aineita turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Rekkan ammattilaiset palvelevat laajasti eri teollisuuden aloja. Hoidamme kuivatuotekuljetukset, nestekuljetukset sekä ADR-kemikaalikuljetukset. Monipuolisen kalustomme kyydissä kulkevat rakeet, jauheet, pelletit, sekä nesteet ja vaaralliset kemikaalit. 

Kyydissämme kulkevat:

Kuljetuspalvelut

Painesäiliö- ja nestekuljetukset

Ammattitaitoiset Rekka-kuskimme kuljettavat vaarallisia, nestemäisiä kemikaaleja sekä jauhemaisia ja rakeisia teollisuuden raaka-aineita.

Sopimuskuljetukset

Suunnittelemme ja toimitamme sopimusasiakkaidemme kaikki tuotekuljetukset. Huolehdimme säiliöiden ja laitteiden puhtaudesta, lastaamme kuorman, kuljetamme tuotteet ja puramme kuorman perillä. Seuraamme jokaista ajoa reaaliaikaisesti, ja kun kuljetus on valmis, jälkiraportti siirtyy automaattisesti järjestelmäämme ja laskutukseen.

Siilojen pinnanvalvonta

Pinnanvalvonnan sopimusasiakkaidemme ei tarvitse itse erikseen tilata tuotteita, vaan me valvomme asiakkaiden puolesta siilojen pintoja digitaalisesti niin, että tavara ei pääse koskaan loppumaan. Kuljetuksesta syntyy raportti, mikä siirtyy automaattisesti järjestelmäämme ja laskutukseen.

Tilauskuljetukset

Toimitamme yksittäisiä kuljetuksia tilauksen mukaan. Suunnittelemme jokaisen kuljetuksen optimaaliseksi ja asiakasverkostomme avulla pyrimme varmistamaan, että säiliöissä kulkee tavaraa niin mennessä kuin tullessa.

Nyt uutena!

Vihreät kuljetukset

Rekka Groupin kunnianhimoinen tavoite on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä. Jo nyt on olemassa keinoja, joilla voimme vähentää päästöjä merkittävästi. Vihreät kuljetukset -palvelumme on yksi niistä keinoista. Haluaisitko, että teidän yrityksenne kuljetukset hoidettaisiin täysin hiilineutraalisti, jopa päästöttömästi? Vihreissä kuljetuksissa tuotamme asiakkaille päästölaskelmat ja teemme yhteistyössä kuljetussuunnitelman, jonka avulla hiilineutraali kuljetus pystytään toteuttamaaan.

Tule mukaan etupenkille rakentamaan parempaa huomista valitsemalla vihreä kuljetus! Huolehditaan yhdessä huomisesta ja tehdään siitä parempi kilometri kerrallaan.

Asiakkaidemme suusta

"Luotettava kumppani, hyvä työturvallisuustaso."
Tommi Aksela • Specialty Minerals Nordic
"Hyvin homma toimii ja yhteistyö on vaivatonta."
Marko Tolonen • Lujabetoni Oy, Jyväskylän tehdas
"Toiminnot ovat yleisesti ottaen olleet historiallisesti hyvällä tasolla ja selkeästi asioita edelleen kehitetään."
Juha Happo • Lhoist Nordic AB
"Yhtiö edustaa meille luotettavaa ja työturvallisuuteen vakavasti suhtautuvaa partneria. Sen takia meillä Lhoistilla on pitkään tehty yhteistyötä."
Ilkka Penttilä • Lhoist Nordic AB

SQAS-arvioitua kuljetusta

SQAS (Safety & Quality Assessment System for Sustainability) on järjestelmä, jossa Euroopan kemianteollisuuden kattojärjestö CEFIC arvioi puolueettomasti logistiikan palveluntarjoajien ja kemianteollisuuden kuljettajien toimintaa. Arvioinnin kohteina ovat laatu, turvallisuus, vastuullisuus ja ympäristönsuojelu.

Haluamme olla koko ajan parempia, jotta asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Kuulumme luotettava kumppani-ohjelmaan, ja meidät on arvioitu kansainvälisesti SQAS-arvioinnilla. Lisäksi olemme saaneet sekä ISO 9001 -laatujärjestelmän että ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän sertifikaatit.

Huolellisesti suunnitellut ajot

Suunnittelemme ajot kuljetuksesta vastaavan tiimin kanssa, johon kuuluu myös ajon tekevä kuljettaja. Koulutettu tiimimme hallitsee kuljetettavien tuotteiden erityispiirteet, ymmärtää toimintaprosessit sekä tuntee tiet ja reitit.

Reittisuunnittelulla säästämme aikaa, polttoainetta ja kilometrejä. Jokainen kuljetus suunnitellaan niin, että reitti on optimaalinen kustannustehokkuuden, turvallisuuden, aikataulun ja ympäristökuormituksen näkökulmasta. Huolehdimme, että säiliöt ovat täynnä niin viedessä kuin tullessa, jotta kuormitamme luontoa mahdollisimman vähän.

Turvallisuus on prioriteetti

Turvallisuus on meille prioriteetti. Kaikilla kuljettajillamme on voimassaolevat työturvallisuuskortit (tietenkin) ja ammattipätevyyttä pidetään yllä jatkuvalla kouluttautumisella. Järjestämme lakisääteiset koulutukset ja takaamme kuljettajiemme tuotetietämyksen. Pidämme huolta kuorma-autojen varustelusta sekä työvaatteista. Jokainen ajo alkaa ajoonlähtötarkastuksella, jossa varmistetaan turvallinen ajo. Seuraamme ajoja digitaalisesti ja kommunikoimme avoimesti.

Rekka Group truck driver

Kysy palveluistamme

Oskari-13

Oskari Laaksonen
Logistiikkajohtaja
+358 40 753 4723
oskari.laaksonen@rekkagroup.fi