Rekat

Nykyaikaiset säiliöajoneuvoyhdistelmät

Kalustoomme kuuluu 24 säiliöajoneuvoyhdistelmää, joiden tilavuudet vaihtelevat 50 kuutiosta 94 kuutioon. Painesäiliöyhdistelmien säiliöt ovat painekatsastettuja. Painesäiliökuljetuksissa tehokkaat ja hiljaiset ruuvikompressorit takaavat sujuvan ja turvallisen purkamisen. Olemme valinneet kaluston taloudellisuuden, tehokkuuden ja keveyden näkökulmasta ympäristötekijät huomioiden. Uusimme kalustoa säännöllisesti.

Digitaalinen toiminnanohjausjärjestelmä LogiApps

Käytämme ajojärjestelyssämme digitaalista toiminnanohjausjärjestelmää, jonka avulla saamme välitettyä kuljetustilaukset, erityishuomiot sekä turvallisuushavainnot läpi organisaation nopeasti ja sujuvasti. LogiApps on yhtiössämme tärkein logistiikan suunnittelun työväline. Sen avulla pystymme ennakoimaan, seuraamaan kuljetuksia reaaliaikaisesti ja kommunikoimaan avoimesti operaation eri vaiheista. LogiApps on ollut käytössämme ensimmäisten yritysten joukossa Suomessa vuodesta 2008. Olemme olleet mukana kehittämässä työkalua muidenkin yritysten tarpeisiin. Pitkäaikainen strateginen yhteistyö LogiAppsin kehittäjän Panu Silvastin kanssa takaa tulevaisuuden rakentamisen parhaalla mahdollisella datalla.

Digitalisaatio mukana Rekkan arjessa

Digitalisaatio on muutenkin vahvasti mukana yhtiömme arjessa: renkaiden paineet, ajotavan yksityiskohtainen seuranta, polttoaineen kulutus, työtuntiseuranta ja laskutus on täysin digitalisoitu. Hyödyntämällä uusinta teknologiaa pystymme vastaamaan laadun, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden vaatimuksiin.

Kohti vihreämpää ajoa

Mitäpä sitä peittelemään: meidän alamme kuormittaa luontoa valtavasti. Siksi teemme myös valtavasti töitä sen eteen, ettei näin olisi. Rekka Group on mukana alan kehitystyössä myös ympäristöasioissa. Tällä hetkellä olemme mukana kehittämässä ympäristöystävällisempiä logistiikkaratkaisuja uusista rekoista lähtien, jotka tuottavat merkittävästi vähemmän päästöjä. Etsimme myös jatkuvasti ratkaisuja kehittää toimintaamme vastuullisempaan suuntaan.