Yhteystiedot

Suvi_Widgren-1

Suvi Widgrén

Toimitusjohtaja

Suvi on inspiroiva ihmisten johtaja, rohkea päätöksentekijä, intohimoinen businessnainen, nälkäinen oppimaan aina uutta ja ennen kaikkea elämästä nautiskelija. Suvilla on poikkeuksellinen kyky nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia uutta virheitä pelkäämättä. Suvi saa ihmiset ympärillään kukoistamaan, sillä hän uskoo, että yksin voi päästä pitkälle, mutta yhdessä vain taivas on rajana siinä, mitä voidaan saavuttaa – ja matkasta tulee ehdottomasti hauskempi.

Oskari-13

Oskari Laaksonen

Logistiikkajohtaja

Oskari ajaa jaguaarilla ja nostaa maasta 200 kiloa. Hän on meidän yrityksen insinööri, joka puntaroi vahvasti asiat ennen kuin tuo ne julki tai tekee päätöksen. Hän on käytännöllinen organisoija, looginen ajattelija ja hänellä on kurinalainen ote kaikkeen mihin hän ryhtyy. Hyvinvointi on Oskarille tärkeä osa elämää, josta me kaikki muutkin voimme inspiroitua.

Roope-13

Roope Virtanen

Ajojärjestely Bulk

Roope on täynnä energiaa ja nauttii haasteista niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Vain tulokset vakuuttavat Roopen. Golf, jääkiekko, salibandy, kalastus ja pokeri – kaikki nämä ja paljon muutakin löytyvät Roopen harrastuslistalta ja tietenkin kilpailuhengessä. Asiakkaat voivat luottaa Roopen uskomattomaan ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyyn, joita kuljetusten toimintavarmassa johtamisessa tarvitaan päivittäin.

Mika nettisivuille tammi23

Mika Hokkanen

Ajojärjestely Bulk

Mika on omien sanojensa mukaan rehellinen ja prosessikurista huolehtiva esihenkilö. Hän uskaltaa nostaa kissan pöydälle tiukassakin tilanteessa, mutta myös kiittää työkaveria hyvin tehdystä työstä. Harrastuksista ykkönen on perhokalastus, siellä ihminen palautuu ja hermo lepää. Aina kalakaan ei nappaa ja silloin Mikan saattaa bongata myös hiihtoladuilta tai punttisalilta!

IMG_5409

Pinja Virtanen

Ajojärjestely Kemikaalit

Sukunimestään huolimatta Pinja ei ole sukua muille Rekka Groupin Virtasille. Pinja on palvelualtis vuorovaikutuksen taituri ja kohtaa sekä asiakkaat, että työkaverit hymyllä. Hän on työtä pelkäämätön, huumorintajuinen ja sanansa mittainen nainen. Vapaa-ajallaan Pinja viettää aikaa ystäviensä kanssa tai lenkkipoluilla rentoutuen. Ystävät ovat Pinjan elämän sokeri.

Teemu-1

Teemu Viinikainen

Korjaamopäällikkö

Teemulla on aina vaatteet rasvaisina, mutta mieli sitäkin kirkkaampana. Teemu on käytännöllinen organisoija, tasapainoinen ja asiat hallitseva sydämellinen tekijä, joka saa hymyn huulille kaikille työkavereille. Parempaa ammattilaista saa maailmasta etsimällä etsiä. Intohimoinen ote työhön näkyy aina lopputuloksessa. Vapaa-aikana mennään metsälle koirien kanssa ja vietetään aikaa perheen kanssa Suomen upeissa maisemissa.

Tiina-17

Tiina Vainio

Taloushallinto

Tiina on meidän team workeri, joka on kiinnostunut ihmisistä ja heidän taustoista. Tiinasta on helppo tykätä: hän on meidän empaattinen, tärkeä tekijä, joka kutoo kaikkien villasukat, koristelee joulun toimistoon ja kutsuu kesällä mökille pelaamaan Trivial Pursuittia.

Picture of Jussi Salonen, Chair of the board

Jussi Salonen

Hallituksen puheenjohtaja

Jussi on juuriltaan keskisuomalainen kuljetusalan konkari, jolla on vahva kokemus kemikaalikuljetusten johtamisesta eri puolelta neuvottelupöytää. Jussi on liikkeenjohdon ammattilainen, jolle työturvallisuus on sydämenasia ja prioriteettilistan kärjessä. Jussi rakastaa matkustelua ja harrastaa pitkiä kävelylenkkejä, maastopyöräilyä ja laatuaikaa perheen parissa – hänestä tuli juuri isoisä. Yrittäjäkokemus, inhimillinen johtajuus ja avoin kommunikaatiotapa ovat Jussin vahvuuksia. 

Heikki_Virtanen-2

Heikki Virtanen

Pääomistaja

Heikki on koko yrityksen alku ja juuri. Hän kehittää ideoita jatkuvasti päässään ja löytää ratkaisuja arjen haasteisiin. Heikki ajattelee isosti tulevaisuuteen ja haastaa meitä kaikkia parempiin suorituksiin. Hän pitää huolen siitä, että tavoitteet asetetaan ja niihin tähdätään. Sauna on miehen paras paikka ja Heikillä sauna lämpiääkin vuoden jokaisena päivänä. Kaikki ei tiedäkään että rekka-autoissa on parasta kuunnella 90-luvun poppia, mutta Heikkipäs tietää.

Turvaposti:
Lähetä salattua sähköpostia meille tästä!

Laskutus:
laskutus@rekkagroup.fi
Laskutustiedot (PDF)

Käyntiosoite:
Laukaantie 4 (Grafila, 2. krs ja oikealla käytävän päässä)
40320 Jyväskylä