Yhteystiedot

Suvi_Widgren-1

Suvi Widgrén

Toimitusjohtaja

Suvi on inspiroiva ihmisten johtaja, rohkea päätöksentekijä, intohimoinen businessnainen, nälkäinen oppimaan aina uutta ja ennen kaikkea elämästä nautiskelija. Suvilla on poikkeuksellinen kyky nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia uutta virheitä pelkäämättä. Suvi saa ihmiset ympärillään kukoistamaan, sillä hän uskoo, että yksin voi päästä pitkälle, mutta yhdessä vain taivas on rajana siinä, mitä voidaan saavuttaa – ja matkasta tulee ehdottomasti hauskempi.

Oskari-13

Oskari Laaksonen

Logistiikkajohtaja

Oskari ajaa jaguaarilla ja nostaa maasta 200 kiloa. Hän on meidän yrityksen insinööri, joka puntaroi vahvasti asiat ennen kuin tuo ne julki tai tekee päätöksen. Hän on käytännöllinen organisoija, looginen ajattelija ja hänellä on kurinalainen ote kaikkeen mihin hän ryhtyy. Hyvinvointi on Oskarille tärkeä osa elämää, josta me kaikki muutkin voimme inspiroitua.

Jussi-1

Jussi Flyktman

Ajojärjestely Kemikaalit

Jussi on meidän puntaroiva ja analyyttinen tiimipelaaja. Hän on tehokas analysoimaan ongelmia ja taianomainen päässälaskija. Jussi rakastaa dataa ja touhuilee tietotekniikan parissa vapaa-ajallaan aamun pikkutunneille saakka, mikä toisaalta sopii työhön, jossa haasteet eivät katso kellonaikaa, kun apuja tarvitaan. Jussi on meidän emotionaalinen ja luotettava lähiesimies, joka johtaa omaa kuljettajatiimiään vahvalla ammattitaidolla.

Pinja nettisivuille tammi23

Pinja Virtanen

Ajojärjestely Kemikaalit

Sukunimestään huolimatta Pinja ei ole sukua muille Rekka Groupin Virtasille. Pinja on palvelualtis vuorovaikutuksen taituri ja kohtaa sekä asiakkaat, että työkaverit hymyllä. Hän on työtä pelkäämätön, huumorintajuinen ja sanansa mittainen nainen. Vapaa-ajallaan Pinja viettää aikaa ystäviensä kanssa tai lenkkipoluilla rentoutuen – ystävät ovat Pinjan elämän sokeri!

Roope-13

Roope Virtanen

Ajojärjestely Bulk

Roope on täynnä energiaa ja nauttii haasteista niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Vain tulokset vakuuttavat Roopen. Golf, jääkiekko, salibandy, kalastus ja pokeri – kaikki nämä ja paljon muutakin löytyvät Roopen harrastuslistalta ja tietenkin kilpailuhengessä. Asiakkaat voivat luottaa Roopen uskomattomaan ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyyn, joita kuljetusten toimintavarmassa johtamisessa tarvitaan päivittäin.

Mika nettisivuille tammi23

Mika Hokkanen

Ajojärjestely Bulk

Mika on omien sanojensa mukaan rehellinen ja prosessikurista huolehtiva esihenkilö. Hän uskaltaa nostaa kissan pöydälle tiukassakin tilanteessa, mutta myös kiittää työkaveria hyvin tehdystä työstä. Harrastuksista ykkönen on perhokalastus, siellä ihminen palautuu ja hermo lepää. Aina kalakaan ei nappaa ja silloin Mikan saattaa bongata myös hiihtoladuilta tai punttisalilta!

Teemu-1

Teemu Viinikainen

Korjaamopäällikkö

Teemulla on aina vaatteet rasvaisina, mutta mieli sitäkin kirkkaampana. Teemu on käytännöllinen organisoija, tasapainoinen ja asiat hallitseva sydämellinen tekijä, joka saa hymyn huulille kaikille työkavereille. Parempaa ammattilaista saa maailmasta etsimällä etsiä. Intohimoinen ote työhön näkyy aina lopputuloksessa. Vapaa-aikana mennään metsälle koirien kanssa ja vietetään aikaa perheen kanssa Suomen upeissa maisemissa.

Tiina-17

Tiina Vainio

Taloushallinto

Tiina on meidän team workeri, joka on kiinnostunut ihmisistä ja heidän taustoista. Tiinasta on helppo tykätä: hän on meidän empaattinen, tärkeä tekijä, joka kutoo kaikkien villasukat, koristelee joulun toimistoon ja kutsuu kesällä mökille pelaamaan Trivial Pursuittia.

AnnaMaija_Hietanen-1

Anna-Maija Hietanen

HR-hallinto

Anna-Maija “Ansku” Hietanen, on nainen, joka saattaa asiat loppuun saakka. Hän pitää huolen siitä, että aikatauluissa pysytään sekä muuttaa päätökset ja suunnitelmat toiminnaksi. Anna-Maija rakastaa kirjoja ja jakaa mielellään uutta tietoa myös kaikille muille. Mummin tärkeä rooli täyttää elämän täydellisesti työn ulkopuolella.

Noora nettisivuille_1

Noora Hietanen

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Noora on markkinoinnin moniosaaja, joka rakastaa laadukkaan sisällön luomista ja varmistaa, että Rekkan brändi erottuu joukosta. Noora innostuu helposti, mutta ajattelee realistisesti ja haluaa kehittää asioita aktiivisesti. Hän on ylpeä pienpanimoharrastaja, joka nauttii ruoanlaitosta, eikä pelkää kokeilla rohkeasti uusia makuja tai urheilulajeja. Noora hoitaa myös rekrytointia, joten ole rohkeasti yhteydessä jos työpaikka Rekkalla kiinnostaa! 

Satu Orava nettisivuille 400x400

Satu Orava

Hallituksen jäsen

Koneet, laitteet ja teknologia ovat kiehtoneet Satua aina. Päivätyökseen Satu toimii Telialla Senior Logistics Solution Advisor IoT-nimikkeellä tehtävissä, joissa keskiössä ovat datalla johtaminen ja globaali logistiikka. Satun työpöydällä ratkotaan muun muassa sitä, kuinka dataa kerätään raskaassa liikenteessä ja miten sitä voisi hyödyntää parhaiten kehitystyössä? Satu on sanoista tekoihin nainen, jonka teot tulevat varmasti lunastamaan lupaukset ja auttamaan Rekkaa saavuttamaan hiilineutraaliuden 2030 mennessä.

Heikki_Virtanen-2

Heikki Virtanen

Hallituksen jäsen, pääomistaja

Heikki on koko yrityksen alku ja juuri. Hän kehittää ideoita jatkuvasti päässään ja löytää ratkaisuja arjen haasteisiin. Heikki ajattelee isosti tulevaisuuteen ja haastaa meitä kaikkia parempiin suorituksiin. Hän pitää huolen siitä, että tavoitteet asetetaan ja niihin tähdätään. Sauna on miehen paras paikka ja Heikillä sauna lämpiääkin vuoden jokaisena päivänä. Kaikki ei tiedäkään että rekka-autoissa on parasta kuunnella 90-luvun poppia, mutta Heikkipäs tietää.

Ville-1

Ville Mansikkamäki

Hallituksen puheenjohtaja

Ville tekee päivätyötä globaalissa koneteollisuudessa varapääjohtajana. Ville on rakentanut vaikuttavan työuran, ja Rekka Groupin hallituksen puheenjohtajan pestin lisäksi kalenterista löytyy talvisin tilaa rakkaalle lasketteluharrastukselle. Kesäisin Villen voi löytää myös mökiltä tai veneilemästä! Villen pää pysyy taatusti kylmänä ja hän tuo meidän hallitukseen huippuosaamista kansainvälisestä bisneksestä, johtamisesta ja myynnistä.

Turvaposti:
Lähetä salattua sähköpostia meille tästä!

Laskutus:
laskutus@rekkagroup.fi
Laskutustiedot (PDF)

Käyntiosoite:
Laukaantie 4 (Grafila, 2. krs ja oikealla käytävän päässä)
40320 Jyväskylä