Yhteystiedot

Heikki_Virtanen-2

Heikki Virtanen

Toimitusjohtaja

Heikki on “pomo” ja koko yrityksen alku ja juuri. Hän kehittää ideoita jatkuvasti päässään ja löytää ratkaisuja arjen haasteisiin. Heikki ajattelee isosti tulevaisuuteen ja haastaa meitä kaikkia parempiin suorituksiin. Hän pitää huolen siitä, että tavoitteet asetetaan ja niihin tähdätään. Sauna on miehen paras paikka ja Heikillä sauna lämpiääkin vuoden jokaisena päivänä. Kaikki ei tiedäkään että rekka-autoissa on parasta kuunnella 90-luvun poppia, mutta Heikkipäs tietää.

Suvi_Widgren-1

Suvi Widgren

Kehitysjohtaja

Suvi on inspiroiva ihmisten johtaja, rohkea päätöksentekijä, intohimoinen businessnainen, nälkäinen oppimaan aina uutta ja ennen kaikkea elämästä nautiskelija. Suvilla on poikkeuksellinen kyky nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia uutta virheitä pelkäämättä. Suvi saa ihmiset ympärillään kukoistamaan, sillä hän uskoo, että yksin voi päästä pitkälle, mutta yhdessä vain taivas on rajana siinä, mitä voidaan saavuttaa – ja matkasta tulee ehdottomasti hauskempi.

Oskari-13

Oskari Laaksonen

Logistiikkapäällikkö

Oskari ajaa jaguaarilla ja nostaa maasta 200 kiloa. Hän on meidän yrityksen insinööri, joka puntaroi vahvasti asiat ennen kuin tuo ne julki tai tekee päätöksen. Hän on käytännöllinen organisoija, looginen ajattelija ja hänellä on kurinalainen ote kaikkeen mihin hän ryhtyy. Hyvinvointi on Oskarille tärkeä osa elämää, josta me kaikki muutkin voimme inspiroitua.

Jussi-1

Jussi Flyktman

Ajojärjestely Kemikaalit

Jussi on meidän puntaroiva ja analyyttinen tiimipelaaja. Hän on tehokas analysoimaan ongelmia ja taianomainen päässälaskija. Jussi rakastaa dataa ja touhuilee tietotekniikan parissa vapaa-ajallaan aamun pikkutunneille saakka, mikä toisaalta sopii työhön, jossa haasteet eivät katso kellonaikaa, kun apuja tarvitaan. Jussi on meidän emotionaalinen ja luotettava lähiesimies, joka johtaa omaa kuljettajatiimiään vahvalla ammattitaidolla.

Roope-13

Roope Virtanen

Ajojärjestely Bulk

Roope on täynnä energiaa ja nauttii haasteista niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Vain tulokset vakuuttavat Roopen. Golf, jääkiekko, salibandy, kalastus, talonrakennus, pokeri – kaikki nämä ja paljon muutakin löytyvät Roopen harrastuslistalta ja tietenkin kilpailuhengessä. Asiakkaat voivat luottaa Roopen uskomattomaan ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyyn, joita kuljetusten toimintavarmassa johtamisessa tarvitaan päivittäin.

PatrickBrunnemer2 pieni

Patrick Brunnemer

Ajojärjestely Bulk

Patrick on tunnollinen tiimipelaaja ja ongelmanratkaisija. Miehen vahvuuksiin lukeutuu myös kielitaito, sillä hommat hoituu sujuvasti niin suomeksi, englanniksi tai saksaksi! Patrick pitää itsensä haastamisesta – ja tässä työssä niitä haasteitakin piisaa. Hän pyrkii ottamaan työssään kaikki huomioon tasapuolisesti ja hyödyntää arjessa omaa kokemustaan tien päältä. Vapaa-ajallaan Patrick puuhaa mieluiten koiriensa kanssa pihalla ja kesäisin aika kuluu frisbeegolf-radalla tai motocrossin parista.

Teemu-1

Teemu Viinikainen

Korjaamopäällikkö

Teemulla on aina vaatteet rasvaisina, mutta mieli sitäkin kirkkaampana. Teemu on käytännöllinen organisoija, tasapainoinen ja asiat hallitseva sydämellinen tekijä, joka saa hymyn huulille kaikille työkavereille. Parempaa ammattilaista saa maailmasta etsimällä etsiä. Intohimoinen ote työhön näkyy aina lopputuloksessa. Vapaa-aikana mennään metsälle koirien kanssa ja vietetään aikaa perheen kanssa Suomen upeissa maisemissa.

Tiina-17

Tiina Vainio

Taloushallinto

Tiina on meidän team workeri, joka on kiinnostunut ihmisistä ja heidän taustoista. Tiinasta on helppo tykätä: hän on meidän empaattinen, tärkeä tekijä, joka kutoo kaikkien villasukat, koristelee joulun toimistoon ja kutsuu kesällä mökille pelaamaan Trivial Pursuittia.

AnnaMaija_Hietanen-1

Anna-Maija Hietanen

HR-hallinto

Anna-Maija “Ansku” Hietanen, on nainen, joka saattaa asiat loppuun saakka. Hän pitää huolen siitä, että aikatauluissa pysytään sekä muuttaa päätökset ja suunnitelmat toiminnaksi. Anna-Maija rakastaa kirjoja ja jakaa mielellään uutta tietoa myös kaikille muille. Mummin tärkeä rooli täyttää elämän täydellisesti työn ulkopuolella.

Noora nettisivuille_1

Noora Hietanen

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Noora on jyväskyläläinen markkinointiasiantuntija ja monitoiminainen, jonka juuret on Jämsässä. Innostuu herkästi mutta ajattelee realistisesti. Ylpeä pienpanimoharrastaja, joka nauttii ruoanlaitosta. Kesäisin kilometrejä kertyy rullaluistellen ja lenkkipoluilta. Nooran hallusta löytyy markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuus.

Ville-1

Ville Mansikkamäki

Hallituksen puheenjohtaja

Laskutus:
Laskutus@rekkagroup.fi
Laskutustiedot (PDF)

Käyntiosoite:
Laukaantie 4 (Grafila, 2. krs ja oikealla käytävän päässä)
40320 Jyväskylä