Aerial view of fall landscape, road in beautiful autumn forest in Finland

Tiedote: Rekkan hallituksen uusi puheenjohtaja

Rekka Groupin hallitus sai uuden puheenjohtajan syyskuussa 

Jussi Salonen on nimitetty Rekka Group Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi syyskuun alusta alkaen.

Jussi Salonen tuo hallitukseen lyömättömän yhdistelmän yritysjohtamisen näkemyksiä ja kemikaalikuljetusten asiantuntijuutta yhtiön kasvun edistämiseksi. Hän tuo Rekka Groupin johtoon myös arvokkaan kokemuksensa yrittäjyydestä sekä kemikaalikuljetuspalveluiden ostajan, kumppanin ja asiakkaan näkökulman. Nestemäiset kemikaalikuljetukset ovat kiinteä ja kasvava osa Rekka Groupin palveluvalikoimaa.

Reilu kaksi vuotta hallituksen puheenjohtajana toiminut Ville Mansikkamäki jatkaa hallituksen jäsenenä, jolloin Villen vahva strateginen osaaminen ja kokemus kansainvälisestä bisneksestä pysyy Rekka Groupin hallituksen voimavarana.

Kasvuun tarvitaan osaamista myös oman talon ulkopuolelta

Salonen yhdessä hallituksen muiden osaajien, Satu Oravan ja Ville Mansikkamäen kanssa muodostavat voittavan kombon kuljetusalan osaamista, rohkeaa innovaatiokykyä, data- ja teknologiaosaamista ja strategista pelisilmää.

Hyvässä yhteishengessä toteutunut hallituksen puheenjohtajan vaihdos ei vaikuta Rekka Groupin olemassa oleviin asiakkuuksiin tai palveluihin.

Rekka Groupin uusi hallituksen puheenjohtaja Jussi Salonen

Kuvassa Jussi Salonen Rekkan toimistolla.

Katse tiiviisti tulevaisuudessa

Jussi Salonen katsoo Rekka Groupin tulevaisuuteen optimistisesti ja odottavasti.

Jussilla on palava halu jatkaa kehitystyötä. Salosen mukaan turvallisuus on yksi tärkeimpiä asioita menestyvän kuljetusyhtiön arjessa. Turvallisuuden ja vastuullisen toiminnan eteen Rekkalla tullaan siis jatkossakin tekemään aktiivisesti töitä.

Neuvottelupöydän toiselta puolelta Rekkan matkaan

Jussi Salonen on juuriltaan keskisuomalainen kuljetusalan konkari, jolla on vahva kokemus kemikaalikuljetusten johtamisesta eri puolelta neuvottelupöytää. Jussi rakastaa matkustelua ja harrastaa pitkiä kävelylenkkejä, maastopyöräilyä ja laatuaikaa perheen parissa – hänestä tuli juuri isoisä. Inhimillinen johtajuus ja avoin kommunikaatiotapa ovat Jussin vahvuuksia, jotka ovat täydellisesti linjassa Rekka Groupin toimintatapojen ja kulttuurin kanssa.

”Rekka Groupissa on tehty oikeita asioita edelläkävijän elkein. Uudistuminen ja kehitystyö on nyt siinä vaiheessa, että on mielekästä hypätä mukaan Rekkan matkaan”, kuvailee Salonen.

 

Rekka Group truck Rekka Groupin uusi hallituksen puheenjohtaja Jussi Salonen Ville Mansikkamäki, Rekka Group Oy:n hallituksen jäsen.

Kuvissa Satu Orava ja Ville Mansikkamäki, jotka ovat Rekka Group Oy:n hallituksen jäseniä. 

Toivotamme Jussin sydämellisesti osaksi Rekka Familyä.

 

Lisätietoja:

Jussi Salonen, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 538 2050

Suvi Widgrén, toimitusjohtaja,  puh. 040 701 4110

 

 

Interested in life on highway? Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjettä Rekkan ystäville, faneille ja meidän maailmasta kiinnostuneille. Tilaa tästä Rekka Groupin uutiskirje!